• Clemm Jodie Veron fotbollskläder

  • By: SonyaLerne Added: 18-04-18
  • Antonio Conte har förklarat den kinesiska Super League 'farlig' för klubbar som vill hänga på sina stjärnor. Chelsea-chefen öppnade på den förestående 60 miljoner försäljningen av mittfältaren Oscar till den kinesiska Super League efter att spelaren hävdade att han är '90 procent säker' lämnar han i januari. Oscar kommer att tjäna ett rapporterat minimum på 300 000 per vecka vilket gör honom till en av de högsta betalda fotbollsintäkterna på planeten. Conte räknar med att det kan vara farligt för Chelsea att hålla sitt bästa, manchester city tröja men pekade också på att Oscar lämnar den bästa och mest konkurrenskraftiga ligan i världen.
    Den kinesiska marknaden är farlig för alla lag i världen - inte bara Chelsea, sade han. Men du måste vara stolt, hedrad att spela i den här ligan - det är det bästa i världen. ' Det är svårt att fatta det bästa beslutet. Det bästa beslutet Chefen står inför ett middagsderby på Crystal Palace i morgon, bara för medveten om det s Chelseas tredje match på sex dagar. Han lämnade messi kläder barn sidan bara kom tillbaka från midnatt 1-0 Vinna mot Sunderland klockan 4, torsdag och antydde på en plats för rotation till fräschen. Men han har Eden Hazard till sitt förfogande igen efter skada. Han passar och han tränade med oss ​​den här veckan lade Conte till det ' Det är inte lätt att spela tre matcher på sex dagar. Vi är tillbaka hit klockan 4 på torsdagen, så det är viktigt att bestämma start XI i kväll och se varje detalj och ta det neuer målvaktströja barn bästa beslutet.
    Chelsea nära klubben rekord 11 raka vinner om de slår Palace Conte tror att pressen är alla Chelsea s - för att palatslikan har inget att förlora Vi har en stor motivation att ta tre poäng och vi vet också imorgon är ett annat derby mot A Sidan är inte bra, men en som blir tuff, säger han. Inget lag är oslagbart. Teamet är bra, när du kommer efter 10: e plats och byter chef med nya fotbollsförslag - det är inte lätt.

  • (0) (0 Votes)
  • Reply   |   Report abuse
  • Bookmark and Share